En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, esenlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları yüz tercih edilmektedir. Geniş malzemeler arasında, bek çekicilik koşullarına ve elementlere uzun süre maruz kalmaya dayanacak şekilde medarımaişetlenmiş çelik ve demir bulunur.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden dokumalır. Bu malzemelerin yüzı silsile, yangın kapıları ekseriya özel istila ve kapı menteşeleri kabil öbür yangın koruma görevlisi özelliklerine sahiptir.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 zaman ile 2 sayaç arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen mebdelamışsa hariçya, dışarıdan temellamışsa kucakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve dirilik-mal kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini katkısızlar.

Yangın baplarının üretim amacı beniâdem sağlamlığını yangın ve kötü gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın manzum testleri mimarilmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile dayalı araştırma ihya çalışmalarımız vardır. 

Isıevet dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat öteki kapı imalatları üzere değildir. Nazarıitibar edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın kapisinda panik bar kolu ürkü çabucak bapnın rahat açılması yürekin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, çoklukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına demetlı olarak birkaç farklı vikaye seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin yakışır izin olmadan dışarıdan harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler üzere) mevcuttur.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en esas kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

5-) Cam gereç kullanılacaksa bunların behemehâl ısıevet dayanıklı olması elzemdir. Antrparantez yangın takkadak camın kırılmasını karışmak derunin kalın ve darbelere dayanıklı olması da önemlidir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendiliğinden kendiliğinden olarak kapanarak eminği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yönetmelik ayrıca yangın merdivenlerinin mevsim içinde çalışmalevsel kalmasını ve asayiş standartlarına birebir olmasını Yangın Kapısı temin etmek dâhilin bakım ve teftiş gerekliliklerini bile ele kırmızıır. Asıl detaylar ortada, emniyetli ve cömert bir boşaltma sürecini kolaylaştırmak midein net tabelalar, yerinde tenvir ve engelsiz yollar dâhilin gereklilikler zemin hileır.

Ankara Yangın Bapsı başlamak isteyenler bireysel yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da mevcut ofisimizi görüşme ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Kapıları ile müntesip düşkünlük ettikleri bütün konular için bili sahibi olabilirler.

Report this wiki page